Inloopbijeenkomsten Gemeentezorgverzekering

De gemeente Berg en Dal en zorgverzekeraars CZ en VGZ bieden aan inwoners met een laag inkomen de Gemeentezorgverzekering aan. Deze verzekering vergoedt veel zorgkosten en u krijgt een tegemoetkoming in uw maandelijkse premie. Hierdoor heeft u minder zorgkosten.

Aanmelden via website

Bent u geïnteresseerd? Kijk dan op www.gezondverzekerd.nl. Hier vindt u informatie over de voorwaarden die gelden voor de Gemeentezorgverzekering. U kunt zich via de site ook aanmelden, via CZ of VGZ. Als u de polis van de Gemeentezorgverzekering in huis heeft kunt u de tegemoetkoming in de premie aanvragen bij de gemeente via telefoonnummer 14 024.

Heeft u hulp nodig bij het aanmelden of heeft u vragen?

Kom dan naar de inloopbijeenkomsten van de gemeente:

• Op maandag 11 december van 15.00 tot 18.00 uur in het gemeentehuis in Groesbeek

• Op dinsdag 12 december van 15.00 tot 17.00 uur in het gemeentehuis in Groesbeek.

Kunt u niet op deze tijden? Bel dan naar het cluster Inkomen van de gemeente via telefoonnummer 14024 voor een aparte afspraak.

Eigen risico

Moet u elk jaar het volledig eigen risico betalen? Dan is de Gemeentezorgverzekering zeker interessant voor u. U kunt namelijk kiezen voor een zorgpakket waarbij de Gemeentezorgverzekering uw eigen risico betaalt. De maandelijkse premie is dan wel wat hoger, maar u hoeft geen eigen risico meer te betalen.

De voorwaarden van de Gemeentezorgverzekering

Voor de Gemeentezorgverzekering geldt een inkomensgrens en vermogensgrens. U mag geen betalingsachterstand hebben van de premie bij de zorgverzekering die u nu heeft.