Is Berg en Dal de MKB-vriendelijkste gemeente van 2018?

Dit item is verlopen op 12-06-2018.

Ondernemers in de gemeente Berg en Dal, bent u tevreden over onze dienstverlening? Uw mening vinden wij belangrijk. Daarom vragen wij u mee te doen aan het tweejaarlijkse onderzoek van MKB-Nederland naar de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland. Het onderzoek bestaat uit  een digitale vragenlijst. Het invullen hiervan kost slechts vijf minuten.

Waarom meedoen?

Ondernemers zorgen voor werkgelegenheid, groei van de economie, welvaart en leefbaarheid. Daarom vinden wij het belangrijk om te weten wat u van onze dienstverlening vindt. Zitten we op de goede weg? Zijn er dingen die anders kunnen? Krijgt u ‘waar voor uw geld’? Door het onderzoek komen we veel te weten. Met die kennis zorgen we ervoor dat u op een succesvolle manier kunt blijven ondernemen in onze gemeente.

Inhoud vragenlijst

Het onderzoek meet het ondernemersklimaat aan de hand van vier pijlers:

• De dienstverlening van de gemeente aan ondernemers
  • Het imago van de gemeente
  • Communicatie en beleid van de gemeente
  • Beleving van gemeentelijke lasten

Doe mee vóór 12 juni 2018!

Wilt u de vragenlijst uiterlijk 12 juni 2018 invullen? Ga naar: www.mkbvriendelijkstegemeente.nl/bergendal
MKB verwerkt uw antwoorden anoniem en behandelt uw deelname vertrouwelijk.

Download onze app:

Logo Google Play Logo App store