Jeu-de-boulesbaan zoekt nieuwe gebruikers

Dit item is verlopen op 01-04-2018.

“Ik ben een jeu-de-boulesbaan in Kekerdom. Jarenlang heeft de jeu-de-boulesclub in Kekerdom met veel plezier gebruik van mij gemaakt. Maar nu helaas niet meer. Wie heeft er zin om te komen spelen?”

Op zoek naar nieuwe spelers

De jeu-de-boulesvereniging heeft de sleutels overgedragen aan de gemeente. Wij vinden het zonde om de baan weg te halen en de schuur te slopen. Daarom zoeken wij nieuwe spelers. 

Wilt u graag jeu de boules spelen?

Lekker buiten, samen met anderen. Een ontspannen spelletje spelen of een fanatieke wedstrijd. Heeft u zin om regelmatig een potje jeu de boules te spelen? Dan heeft u nu kans om de jeu-de-boulesbaan over te nemen.

Wat wordt er van u verwacht?

De jeu-de-boulesbaan ligt achter de Wethouder Sandersstraat in Kekerdom. Bij de baan hoort een schuur, met jeu-de-boulesballen en meubilair. U krijgt de sleutels van de schuur en kunt gebruik maken van alle spullen. Dit kost u niets. U bent wel verantwoordelijk voor het onderhoud van de baan en de schuur. De gemeente onderhoudt het gras en de bomen er om heen.

Heeft u een ander idee voor de jeu-de-boulesbaan? Wij horen het graag!

Wij zouden het liefst een gebruiker vinden die op de huidige plek jeu de boules gaat spelen. Maar als niemand zich meldt, zijn er andere opties mogelijk. Denkt u met ons mee? Bent u geïnteresseerd in de jeu-de-boulesbaan op een andere locatie of het huisje met spullen? Heeft u een ander goed idee voor de jeu-de-boulesbaan? Laat het ons weten!

Meer informatie?

Heeft u interesse of wilt u meer weten, neem dan voor 1 april 2018 contact op met Martine Berkelder, telefoonnummer 06-14624786 of mail naar m.berkelder@bergendal.nl.

Download onze app:

Logo Google Play Logo App store

Sluit venster