Kies jouw favoriete geboortecadeau

Dit item is verlopen op 23-05-2018.

Wij hebben twee verschillende cadeautjes voor iedereen die een geboorteaangifte doet in onze gemeente. Een koffer met knuffelbeertje en een tuimelringpiramide. Wij kunnen niet kiezen… Kies jij mee? Stemmen kan tot en met 23 mei 2018 via onze Facebookpagina: www.facebook.com/gembergendal

De cadeautjes

De cadeautjes komen uit onze gemeente, namelijk uit Millingen aan de Rijn. Beide cadeaus zijn verkrijgbaar in het roze en blauw.

Koffer met knuffelbeertje
Alle speelgoedbeesten zijn goed in knuffelen, troosten, en luisteren, en zijn gek op spelen. Met dit koffertje neemt je kindje het knuffeltje overal mee naar toe.

Tuimelringpiramide
Deze houten stapelpiramide bestaat uit zes losse onderdelen met verschillende zachte pastelkleuren in het roze of blauw. Door het spelen en stapelen wordt de motorische ontwikkeling van je kindje gestimuleerd.

Mijn kind is dit jaar geboren en ik heb al geboorteaangifte gedaan. Wat nu?

Alle kinderen geboren vanaf 1 januari 2018 krijgen met terugwerkende kracht ook een geboortecadeau.

Download onze app:

Logo Google Play Logo App store