Kom naar de Bedrijvendag

Dit item is verlopen op 08-09-2019.

Op vrijdag 27 september van 16.00 tot 20.00 uur organiseren wij voor de derde keer de Bedrijvendag Berg en Dal. Deze dag is bedoeld om samenwerking tussen lokale bedrijven te stimuleren. Een goede onderlinge samenwerking is namelijk goed voor de lokale economie

Dit jaar is de Bedrijvendag op het evenemententerrein van de Nederlandse Wijnfeesten op het marktplein in Groesbeek.

Samen duurzaam

Naast wijn is het thema dit jaar ‘samen duurzaam’. Op een bedrijvenmarkt kunnen lokale ondernemers door middel van een stand laten zien wat zij kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid. Het gaat om duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Denk bijvoorbeeld aan duurzaam bouwen, sociaal ondernemen en circulaire economie.

Aanmelden

Wilt u een kijkje nemen op de bedrijvendag? Of wilt u met uw stand op de bedrijvendag staan? Vul dan voor 9 september 2019 het korte inschrijfformulier in via www.bergendal.nl/bedrijvendag. In dit formulier kunt u ook aangeven of u een stand wilt. Deelname is gratis. Aanmelden is noodzakelijk omdat wij graag willen weten wie er komen. U krijgt namelijk consumptiebonnen toegestuurd.

Catering verzorgen?

Produceert of verkoopt u streekproducten en wilt u samen met andere lokale ondernemers uit gemeente Berg en Dal de catering van de Bedrijvendag verzorgen? En zo te laten zien wat uw bedrijf in huis heeft? Laat het dan weten via bedrijvendag@bergendal.nl. Hier kunt u ook uw vragen naartoe mailen.

Initiatief

Eens in de twee jaar organiseren wij een Bedrijvendag samen met Ondernemend Ubbergen, de Groesbeekse Ondernemers Vereniging, de Millingse Ondernemers Vereniging, Stichting Nederlandse Wijnfeesten en de Stichting Toerisme en Recreatie Berg en Dal.
 

Pagina opties