Meld u aan voor de online Banenmarkt Rijk van Nijmegen

Dit item is verlopen op 24-11-2020.

Meld u aan voor de online Banenmarkt Rijk van Nijmegen. Deze is op dinsdag 24 november van 10.00 tot 13.00 uur in de LinkedIn-groep ‘Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen’.

Werkgevers uit de regio delen op 24 november hun vacatures tijdens de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen op LinkedIn. Geïnteresseerden kunnen daar direct op reageren. Ook presenteren werkzoekenden zich actief door hun cv te delen of een (video)oproep te plaatsen. 

Hoe kan ik mezelf aanmelden? 

Zorg dat u een LinkedIn-profiel heeft (aangemaakt) en log in op LinkedIn. In de zoekbalk zoekt u op: ‘Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen’ of ga direct naar: https://www.linkedin.com/groups/8955067/. Klik vervolgens op ‘lid worden’. U krijgt binnen 24 uur bericht, wanneer u lid bent geworden van de groep. 

Wilt u meedoen, maar heeft u weinig ervaring met LinkedIn en/of online solliciteren? De webinars van UWV over LinkedIn kunnen dan handig zijn. Kijk op www.onlineseminar.nl/uwv

Meer informatie

WerkBedrijf en UWV organiseren de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Werkbedrijf Rijk van Nijmegen via https://www.werkbedrijfrvn.nl/

Pagina opties