Meld u aan voor Sjors Sportief voor het schooljaar 2018-2019

Dit item is verlopen op 07-07-2018.

Met het project ‘Sjors Sportief’ kunnen leerlingen van de basisscholen in onze gemeente kennismaken met verschillende sporten zonder dat ze gelijk lid hoeven worden. De kinderen krijgen in oktober 2018 het zogenaamde Sjorsboekje. Ze kunnen uit dit boekje activiteiten kiezen waarbij zij introductielessen willen volgen.

Alle verenigingen en sportaanbieders kunnen hun activiteiten voor het Sjorsboekje aanmelden tot en met 6 juli via www.sportstimulering.nl.

Meer informatie?

Bent u geen vereniging, maar wilt u toch graag een activiteit voor deze doelgroep aanbieden? Dit kan natuurlijk! Neem dan contact op met de buurtsportcoach van Sportstimulering Berg en Dal: Loesan.bottema@fortewelzijn.nl.

Sjors Sportief is een samenwerking van de gemeente Berg en Dal en Sportstimulering Berg en Dal.

Download onze app:

Logo Google Play Logo App store