Nieuwe website Erfgoednet Berg en Dal

Zoekt u informatie over heemkunde en historie van onze gemeente? Kijk dan op de nieuwe website www.erfgoednetbergendal.nl. Hier vindt u onder andere nieuwsberichten, activiteiten, afbeeldingen, documenten en web-exposities over onze gemeente. En de databank wordt steeds aangevuld met ‘nieuw’ beeld- en tekstmateriaal!

Stichting Erfgoednet Berg en Dal

De website is een initiatief van Stichting Erfgoednet Berg en Dal. Die stichting wilde de talrijke heemkundige activiteiten in de gemeente Berg en Dal digitaal bewaren en zichtbaar maken. Ze zijn drie jaar bezig geweest met het opzetten van de website. De gemeente Berg en Dal heeft een bijdrage geleverd van € 15.000,-.

Wie helpen de Stichting Erfgoednet bij het digitaliseren?

Op dit moment heeft het Erfgoednet vijf deelnemers die archieven digitaliseren. Dit zijn Heemkundekring Groesbeek, Heemkundekring De Duffelt, Heemkundewerkgroep Heilig Landstichting, Stichting Heemkunde Berg en Dal en Stichting Monument en Landschap Berg en Dal.

Houdt u zich ook bezig met de lokale geschiedenis? Sluit u dan aan en neem contact op via info@erfgoednetbergendal.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@erfgoednetbergendal.nl. Of neem contact op met Geert Fleuren, voorzitter van de Stichting Erfgoednet Berg en Dal, via telefoonnummer 024 6841 120.