Nomineer een ondernemer voor de MVO Award 2019

Dit item is verlopen op 21-03-2019.

Kent u een maatschappelijk verantwoorde en betrokken ondernemer in de gemeente Berg en Dal? Nomineer hem of haar dan voor de MVO Award 2019!

Nomineren kan tot 20 maart

Op de website www.rijkvannijmegen.nl vult u voor 20 maart een formulier in over de ondernemer die u nomineert. Voor een nominatie moet de onderneming minimaal 3 jaar bestaan en meer dan 2 fte in vaste dienst hebben. Alle aanmeldingen worden beoordeeld op drie punten: People, Planet en Profit. Stichtingen, verenigingen en social enterprises kunt u niet nomineren.

De uitreiking van de MVO Award is dit jaar op maandag 3 juni bij het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen.

Zet ook eens een start-up in het zonnetje

Mooie, nieuwe en aanmoedigende ideeën zet Rijk van Nijmegen Uitdaging graag in het zonnetje. Ook tijdens de uitreiking van de MVO Award 2019. Kent u een nieuwe organisatie waar maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk is? En brengen zij dit ook in de praktijk? Nomineer hem of haar dan voor een plekje op het podium! Ook deze nominaties stuurt u voor 20 maart in via een formulier op de website www.rijkvannijmegen.nl. Stichtingen, verenigingen en social enterprises kunt u niet nomineren. Hou er ook rekening mee dat de start-up minimaal 1 jaar bestaat en minimaal 1 fte in dienst heeft.

Rijk van Nijmegen Uitdaging

Rijk van Nijmegen Uitdaging helpt maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het bedrijfsleven samenwerken. Zij brengen vraag en aanbod van materialen, kennis en  menskracht met elkaar in contact. Zij moedigen bedrijven aan om maatschappelijk betrokken te ondernemen. En helpen met duidelijke acties de leefbaarheid in de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen te verbeteren.

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met Rijk van Nijmegen Uitdaging, Ivonne Tusveld via 06 - 34 00 04 31 of ivonne.tusveld@rijkvannijmegenuitdaging.nl

Download onze app:

Logo Google Play Logo App store