Parkeermogelijkheden ‘Dag van Groesbeek’ 19 juli

Dit item is verlopen op 20-07-2018.

Van dinsdag 17 tot en met vrijdag 20 juli vindt de Vierdaagse plaats. Donderdag 19 juli is 'Dag van Groesbeek'. We verwachten veel drukte en hebben daarom voor extra parkeermogelijkheden gezorgd.

De lopers komen door Breedweg en Groesbeek. Ze lopen daarna via de drukbezochte Zevenheuvelenweg en Berg en Dal (Watertorenweg-Vinkweg-Kerstendalseweg-Oude Kleefsebaan) terug naar Nijmegen. Wilt u graag de lopers aanmoedigen? Parkeer dan tegen betaling bij onderstaande parkeerplekken. Er staan verkeersborden om u de weg te wijzen.

Parkeerplaatsen

Weiland aan de Zevenheuvelenweg 57

U bereikt deze parkeerplaats alleen via de Meerwijkselaan (bij rotonde Sionsweg) en Postweg. Het is niet mogelijk om de parkeerplaats via de Nijmeegsebaan en de Derde Baan te bereiken. Dit is namelijk een calamiteitenroute voor de hulpverleningsdiensten en moet daarom vrij blijven van overig verkeer.

Weiland tegenover de Derde Baan 14

Aan de oostzijde van de Zevenheuvelenweg is ook een parkeergelegenheid onder toezicht beschikbaar. Dit is een deel van het weiland tegenover de Derde Baan 14.  De route naar deze openbare parkeerplaats loopt alleen via de Wylerbaan – de Derde Baan. Op de Derde Baan geldt die dag een tweezijdig stopverbod.

Handhaving

Politie en Boa controleren of bezoekers zich aan de verkeersmaatregelen houden en kunnen boetes uitdelen. Ze letten op de Derde Baan extra op de stopverboden en zo nodig worden auto’s weggesleept.

Download onze app:

Logo Google Play Logo App store

Sluit venster