Regeling Doe mee! voor lage inkomens

Dit item is verlopen op 03-10-2018.

De gemeente Berg en Dal heeft de ‘Doe mee!-regeling’ uitgebreid. Er wordt nu meer vergoed voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen. Dit heet het kindpakket. U kunt het kindpakket aanvragen tot 31 december 2018.

In het kindpakket zitten onder meer een laptop (voor school), tweedehands fiets, lidmaatschap bij een sportvereniging en zwemlessen voor diploma A en B bij De Lubert in Groesbeek. Bij het kindpakket krijgt u zelf geen geld. De gemeente betaalt het geld direct aan de vereniging, leverancier etc.

Aanvragen voor 31 december 2018

Heeft u voor 2018 nog geen kindpakket aangevraagd? Dan kunt u dit alsnog doen via het formulier op de website van de gemeente. Ook als u in 2018 al eerder Doe mee! heeft aangevraagd en hiervoor geld hebt gekregen. U kunt het aanvraagformulier ook opvragen bij uw consulent Inkomen. Of bellen met de gemeente via telefoonnummer 14024 (op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur).

Let op: Voor het jaar 2018 moet u uiterlijk op 31 december 2018 een aanvraag indienen!