Sleuteloverdracht carnaval

Op vrijdag 21 februari ontvangen de prinsen en prinses carnaval de symbolische sleutel van de gemeente Berg en Dal van burgemeester Mark Slinkman. De overdracht van de sleutels is de officiële start van carnaval.

Programma

De prinsen en de prinses met hun gevolg worden om 18.45 uur in de SOK-feesttent op het marktplein in Groesbeek ontvangen. Rond 19.15 uur gaat het gezelschap naar het gemeentehuis waar het programma om 19.30 uur verder gaat. De burgemeester verwelkomt daar de prinsen en prinses van de carnavalsverenigingen. En uiteraard draagt hij de sleutels voor de carnavalsdagen aan de prinsen en de prinses over.

Het officiële gedeelte duurt van 19.30 uur tot 20.30 uur, waarna er tot 21.30 uur gelegenheid is voor een gezellig samenzijn. De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door het dweilorkest KNAgalm.