Sociaal Team Berg en Dal anders bereikbaar

Dit item is verlopen op 29-06-2020.

Het aantal besmettingen met het coronavirus in Nederland neemt toe. Medewerkers van het sociaal team hebben veel contact met kwetsbare inwoners. Daarom nemen wij maatregelen om verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Daarbij volgen we richtlijnen van het RIVM en de gemeente.

Wat doen we anders?

Tot en met 6 april handelen wij ALLE afspraken telefonisch af. Ook de afspraken die oorspronkelijk al bij inwoners thuis of op scholen gepland zijn. Onze medewerkers nemen hiervoor zelf telefonisch contact op.

Onze inloopspreekuren in de wijk gaan voorlopig niet door.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over zorg, hulp, ondersteuning, WMO of jeugd(zorg)? Dan kunt u bij het Sociaal Team terecht. U kunt uw vraag het beste stellen via e-mail sociaalteam@bergendal.nl of via het digitale contactformulier stellen. Wij nemen dan contact met u op. 

Het sociaal team is ook bereikbaar via telefoonnummer 024-7516520. Is de lijn bezet? Bel dan later terug of stel uw vraag via e-mail.   

Luisterend oor, advies en ondersteuning

De huidige situatie brengt onzekerheden, vragen en soms ook spanningen met zich mee. Hoe gaat u hiermee om? Niet kunnen werken, kinderen thuis in plaats van op school, zelf ziek of zieken in uw omgeving, zorgverleners die uitvallen. 

Ook voor dit soort vragen kunt u contact opnemen met het sociaal team. Onze medewerkers bieden u een luisterend oor, informatie, advies en indien nodig ondersteuning. Niet alleen voor inwoners, ook voor huisartsen, kinderdagverblijven, scholen en collega’s zijn wij via deze weg bereikbaar.  

Pagina opties