Stemmen voor nieuwe speelplek Beek

Dit item is verlopen op 08-05-2019.

Binnenkort gaan we de speelplek aan de Kievitstraat in Beek vernieuwen. Alle kinderen van 0 t/m 12 jaar uit Beek mogen stemmen over de nieuwe speelplek. Dit kan op woensdag 8 mei tussen 14.00 en 19.00 uur in basisschool de Biezenkamp. Ze krijgen hierover nog een brief van de gemeente.

Het gaat zowel om de inrichting van de speelplek voor kleine kinderen binnen het hek als de speelplek ernaast voor de oudere kinderen.

De speelplek met de meeste stemmen wint

De gemeente heeft een aantal leveranciers gevraagd om een nieuwe speelplek te ontwerpen. Op woensdag 8 mei kunnen de kinderen de ontwerpen bekijken bij de Biezenkamp. Tussen 14.00 en 19.00 uur mogen ze stemmen. Het ontwerp met de meeste stemmen wint en wordt nog voor de zomervakantie geplaatst.

Gezamenlijk stemmen tellen

Om 19.00 uur tellen we samen de stemmen. Kinderen die het leuk vinden om hierbij te zijn, zijn van harte welkom. De uitslag maken we de volgende dag ook via sociale media bekend.

Op woensdag 3 juli wordt de nieuwe speelplek feestelijk geopend.

Download onze app:

Logo Google Play Logo App store