Verkiezing Dorpshuis van het Jaar

Dit item is verlopen op 24-04-2019.

Welk buurthuis in Gelderland is hét bruisende hart van de wijk? Welk dorpshuis brengt het hele dorp op de been? De komende maanden speuren Omroep Gelderland en de Leefbaarheidsalliantie stad en land af naar de beste dorpshuizen van Gelderland. Op zoek naar het ‘Dorpshuis van het jaar 2019’. Wilt u een dorpshuis aanmelden? Dat kan via www.dorpshuisvanhetjaar.nl.

Wedstrijd

Van trotse bewoner tot betrokken bestuurder, iedereen mag een buurt- of dorpshuis aanmelden. Inzenden is mogelijk tot 1 juni 2019. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen en selecteert zes dorpshuizen die doorgaan naar finale. Alle inzendingen krijgen een presentje, de zes genomineerden winnen elk 750 euro. De winnaar krijgt daar nog eens € 2500,- bovenop!

Meer informatie

Het aanmeldformulier en de spelregels voor de verkiezing van het Dorpshuis van het jaar zijn te vinden op www.dorpshuisvanhetjaar.nl. Contactgegevens voor de verkiezing: Monique Jongenburger via m.jongenburger@spectrumelan.nl of 06 34 85 58 43.

De verkiezing Dorpshuis van het jaar is een initiatief van de Leefbaarheidsalliantie Gelderland, Omroep Gelderland en de Provincie Gelderland.


 

Download onze app:

Logo Google Play Logo App store

Sluit venster