Vragenlijst voor inwoners met een laag inkomen

Rondkomen met een laag inkomen is niet makkelijk. Daarom zijn er in de gemeente Berg en Dal voor inwoners met een laag inkomen verschillende regelingen. We willen graag van u weten wat u van deze regelingen vindt.

De vragenlijst is alleen bedoeld voor inwoners uit de gemeente Berg en Dal met een inkomen op minimumniveau. Dit betekent voor alleenstaande een inkomen ter hoogte van maximaal € 1.267 netto per maand, en voor samenwonenden of gehuwden een gezamenlijk inkomen van maximaal € 1.809 netto per maand.

De vragenlijst gaat over het gezin. Eén persoon per gezin mag de vragenlijst één keer invullen.

Alle informatie die u invult verwerken we anoniem en vernietigen we na gebruik.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. Als bedankje verloten wij onder de deelnemers 25 bonnen van 25 euro. Wilt u kans maken op een bon? Vul dan uw naam en e-mailadres of telefoonnummer in. Deze gegevens gebruiken wij alleen om contact op te nemen met de winnaars van de bonnen. Na de loting vernietigen wij deze gegevens.

Vul de vragenlijst in

U kunt de vragenlijst invullen door te klikken op deze link.

Ook staat de vragenlijst op 29 oktober in de Rozet. U kunt de vragenlijst dus ook via de Rozet invullen en vóór vrijdag 15 november sturen naar onderstaand antwoordnummer. Een postzegel plakken hoeft niet.

Gemeente Berg en Dal
T.a.v. I. Ostendorp
Antwoordnummer 20
6560 VB Groesbeek