Vrijwilligers gezocht

Dit item is verlopen op 22-05-2019.

Vrijwilligers zijn onmisbaar. Ook in de gemeente Berg en Dal. Lijkt het u leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Dan is een van onderstaande vacatures misschien iets voor u.

Verkeersregelaars voor Avondvierdaagse Groesbeek

De Avondvierdaagse is op zoek naar vrijwilligers die Verkeersregelaar willen zijn. Het gaat om de dagen 3 tot en met 6 juni 2019 van 16.00 uur tot 21.00 uur. Bent u geïnteresseerd? Bel dan naar Forte Welzijn 085 0406066.

Vrijwilligers bardienst dorpshuis Kerstendal Berg en Dal

Dorpshuis Kerstendal in Berg en Dal zoekt vrijwilligers die het leuk vinden op verschillende momenten in de week bardiensten te verzorgen. Ook de inkoop en voorraadbeheer van de bar hoort hierbij.

Maatje gezocht bij Pluryn

Binnen Pluryn zijn er diverse mogelijkheden om een maatje te zijn voor iemand. Bijvoorbeeld om samen een uitstapje te maken naar de dierentuin of zwemmen, fietsen. Of vind u het leuker om te helpen bij theater maken of een andere groepsactiviteit?

Klussende buurtbewoners in Groesbeek

Wilt u ook buurtbewoners helpen met klussen, meld u dan aan door een e-mail te sturen naar lisanne.bron@fortewelzijn.nl. We kunnen jullie goed gebruiken! Woont u niet in Groesbeek, maar wilt u wel uw buren helpen met klussen? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@fortewelzijn.nl.

Meer informatie

Bel voor meer informatie naar Forte Welzijn via 085 0406066 (tussen 9.00 en 13.00 uur) of mail naar info@fortewelzijn.nl.

Download onze app:

Logo Google Play Logo App store

Sluit venster