Vrijwilligers gezocht

Dit item is verlopen op 26-02-2020.

Vrijwilligers zijn onmisbaar. Ook in de gemeente Berg en Dal. Lijkt het u leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Dan is een van onderstaande vacatures misschien iets voor u.

School 's cool zoekt mentor

School 's cool is een mentororganisatie die kwetsbare kinderen in de leeftijd van 11 tot 18 jaar, ondersteuning en begeleiding biedt bij schoolse zaken en bij het welbevinden van het kind. Een mentor biedt een leerling een steuntje in de rug bij de overstap naar het voortgezet onderwijs of een leerling die verderop in het voortgezet onderwijs tegen problemen aanloopt.

Bent u enthousiast en heeft u zin om 2 uurtjes in de week te investeren in de toekomst van een kind? Neem dan contact op met Fleur Buijs via 0612427154 of fleur.buijs@fortewelzijn.nl

Landschapsbeheer Groesbeek zoekt vrijwilligers

Landschapsbeheer zoekt vrijwilligers die bereid zijn om 1 x per maand op zaterdagochtend mee te helpen met het knotten van bomen, heggen bijhouden, veldpaden opschonen en zwerfafval ruimen. Bent u graag buiten bezig en heeft u tijd om mee te helpen? Bel of mail naar Gijs Looijen via 0642238305 of gijslooijen@gmail.com.

Zorggroep De Laren in Villa Hamer zoekt vrijwilligers voor activiteiten

Zorggroep De Laren is op zoek naar vrijwilligers die met bewoners van Villa Hamer activiteiten willen ondernemen. Zoals samen een kopje koffie drinken, de krant lezen of een spelletje spelen. Geïnteresseerd? Bel of mail naar Peter Degger via 0629165052 of p.degger@zorggroepdelaren.nl.

Bent u geïnspireerd geraakt? Neem dan eens een kijkje op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal. Bellen kan natuurlijk ook naar Forte Welzijn via 085 0406066.

Pagina opties