Vrijwilligers gezocht

Dit item is verlopen op 19-10-2020.

Vrijwilligers zijn onmisbaar. Ook in de gemeente Berg en Dal. Lijkt het u leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Dan is een van onderstaande vacatures misschien iets voor u.

Zonnebloem Groesbeek

Zonnebloem Groesbeek is er voor mensen met een blijvende beperking. Om activiteiten te organiseren worden huis aan huis loten verkocht. Daarvoor zoekt Zonnebloem Groesbeek lotenverkopers. De Zonnebloem zoekt ook vrijwilligers om mensen te bezoeken die vaak alleen zijn en er moeilijk op uit kunnen. Draagt u de Zonnebloem een warm hart toe en wilt u mensen een plezier doen met een bezoekje? Neem dan contact op met Henriette Pouwels  via telefoonnummer 024 3973655 of via e-mail a.grinsven88@upcmail.nl.

Stichting Get Aut!

Stichting Get Aut! is een stichting voor kinderen met een autisme spectrum stoornis. Voor de nieuwe locatie in de Betuwe zoeken ze vrijwilligers. Het kan gaan om administratieve en coördinerende taken. Voor het opknappen van de nieuwe locatie zoeken ze handige klussers. Wilt u hierbij helpen? Neem dan contact op met Dominique Piepenbrock via telefoonnummer 06 48637769 of via e-mail info@get-aut.nl.

Taalmaatjes

Bij Taalmaatjes leren nieuwe Nederlanders de Nederlandse taal van andere Nederlanders kennen. Ze oefenen in de praktijk. Dit helpt om mee te doen in onze samenleving. Een taalvrijwilliger is ook vaak meer dan alleen een maatje voor de taal. Taalmaatjes zoekt een taalvrijwilliger om de Taalgroep in Groesbeek zo snel mogelijk te versterken op maandagochtend. Verder zoeken ze 1-op-1 taalmaatjes in de hele gemeente Berg en Dal. Dag en tijd mag u zelf bepalen. Inzetbaar vanaf januari 2021 voor de duur van 1 jaar. Beide projecten kosten ongeveer 2 uur per week. Voor meer informatie kunt contact opnemen met Lisanne Bron via lisanne.bron@fortewelzijn.nl of telefoonnummer 06-83544053.

Andere vacatures

Misschien wilt u een maatje voor iemand zijn? Bijvoorbeeld bij Humanitas, Pluryn, of Forte Welzijn. Of zoekt u nog wat anders? Kijk voor meer vacatures en mogelijkheden op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal. Forte Welzijn gaat graag met u in gesprek. Contactpersoon is Anke Jacobs. Mail naar vspbergendal@fortewelzijn.nl of bel 085 0406066.