We passen de website www.bergendal.nl aan. Heeft u tips?

De komende tijd gaan we aan de slag met het verbeteren van onze gemeentelijke website www.bergendal.nl. Wat kan beter? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat bezoekers snel en makkelijk de informatie vinden die ze zoeken?

Om de website te verbeteren kijken we waar inwoners en andere bezoekers tegenaan lopen. Over welke onderwerpen komen veel vragen binnen bij de gemeente? Wat zijn de meest gebruikte zoekwoorden op de website?  Ook willen we ervoor zorgen dat de website goed toegankelijk is en blijft voor alle inwoners.

Heeft u een tip of loopt u tegen problemen aan op onze website? Kunt u informatie over een bepaald onderwerp niet (goed) vinden? Geef het aan ons door via eindredactie@bergendal.nl. We nemen uw opmerkingen graag mee!