Wedstrijd voor slimme starters

Dit item is verlopen op 16-08-2019.

Ben jij een startende ondernemer? En wil je € 5.000,- winnen? Doe dan mee aan de wedstrijd Bedrijvig Berg en Dal zoekt slimme starters.

De 5 meest innovatieve, baanbrekende starters winnen ieder € 5.000,- om hun bedrijfsplannen uit te voeren. Ook krijgen ze ieder 10 uur deskundige ondersteuning bij de uitvoering van hun plannen.

Je kunt meedoen door het wedstrijdformulier in te vullen. Klik hiervoor op deze knop Deelnemen wedstrijd.

Lees eerst onderstaande pdf  'Aanvraagformulier Slimme starters' voordat je het formulier digitaal invult. Op die manier kun je het invullen van het formulier voorbereiden. In de pdf staan alle vragen die je in het formulier moet beantwoorden.

Onderaan deze pagina vind je ook een pdf met de voorwaarden voor deelname, de procedure en selectiecriteria. Inzenden kan tot uiterlijk 20 oktober 2019. Heb je vragen over de wedstrijd, mail deze dan naar slimmestarters@bergendal.nl.

Wie kan meedoen?

Een belangrijke voorwaarde is dat jouw bedrijf maximaal 5 jaar jong is. En je bent bezig met vernieuwing. Bijvoorbeeld een totaal nieuw product of een vernieuwing van een bestaande techniek. Jouw bedrijf moet gevestigd zijn in de gemeente Berg en Dal of binnenkort naar Berg en Dal gaan verhuizen.

Een deskundige jury beoordeelt alle deelnemers. Hierbij kijken ze naar de mate van innovatie. Maar ze kijken ook in hoeverre deelnemers aansluiten bij belangrijke thema’s van Berg en Dal, zoals zorgtoerisme, zorginnovatie, gezonde voeding, streekproducten, duurzaamheid, circulaire economie en sociaal ondernemen.

Op vrijdag 15 november maakt de jury bekend wie de winnaars zijn.

Activiteiten voor starters

Starters en ZZP-ers zijn belangrijk voor de lokale economie. Ze zorgen voor vernieuwing en vitaliteit. De gemeente wil starters graag ondersteunen. Dit doen we onder andere met de wedstrijd Bedrijvig Berg en Dal zoekt slimme starters.

Maar we doen meer. Zo hebben we op 25 juni het Startersevent georganiseerd en is er op 27 september de Bedrijvendag Berg en Dal. Kijk voor alle activiteiten op www.bergendal.nl/slimmestarters

Pagina opties