Werk aan Koningin Julianalaan en Kwakkenberglaan (Berg en Dal)

Dit item is verlopen op 03-10-2018.

Op maandag 17 september starten we met werk op de Koningin Julianalaan en Kwakkenberglaan in Berg en Dal. We verwachten dat het werk rond 21 december klaar is.

Wat gaat er gebeuren en waar?

In de Koningin Julianalaan en de Kwakkenberglaan gaan we de bestrating vernieuwen. In de Kwakkenberglaan leggen we ook een groot bergingsriool aan. Dit riool moet zorgen voor extra opvang van regenwater.

Eerst voeren we rioleringswerkzaamheden uit in de Kwakkenberglaan. Hierna vervangen we de bestrating. We beginnen aan het eind van de Koningin Julianalaan. Daarna is het gedeelte van de Koningin Julianalaan tussen Oranjelaan en Kwakkenberglaan aan de beurt. Als laatste wordt de Kwakkenberglaan zelf van verharding voorzien. Hierbij blijft in ieder geval een inrit van de Vijverhof beschikbaar, die of via Oude Kleefsebaan of via Oranjelaan bereikbaar is.   

De firma Pannekoek gaat het werk uitvoeren.

Vragen?

Heeft u vragen? Bel dan naar 14 024 of mail b.kerkhoff@bergendal.nl. U kunt ook contact opnemen met de projectleider van de firma Pannekoek Wouter van Ee via 06 - 53 26 90 66 of w.vanee@pannekoekgww.nl.

Download onze app:

Logo Google Play Logo App store

Sluit venster