Werken aan de openbare ruimte tijdens de coronacrisis

De gemeente Berg en Dal werkt dagelijks aan de openbare ruimte. We leggen bijvoorbeeld straten, fietspaden en verlichting aan. Dit doen we samen met aannemers. Van de regering mogen aannemers hun werk voorlopig blijven doen. Ze moeten zich wel houden aan veiligheidsvoorschriften. De werkzaamheden van nutsbedrijven Vitens (water) en Liander (stroom en gas) bij u in huis gaan voorlopig níet door.

Veiligheidsvoorschriften aannemers

Ook aannemers moeten zich aan de veiligheidsvoorschriften houden:

• Houd 1,5 meter afstand van elkaar
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • Schud geen handen
  • Maximaal met 2 personen bij elkaar
  • Thuisblijven bij griepverschijnselen of verkoudheid
  • Zoveel mogelijk handen wassen
  • Aangepaste en verspreidde eettijden

Nutsbedrijven

Om de gezondheid van u en de medewerkers te beschermen komen de nutsbedrijven Vitens (water) en Liander (stroom en gas) voorlopig niet bij u thuis. Vitens en Liander blijven natuurlijk wel buitenshuis werken aan onderhoud en het oplossen van storingen.

Kijk voor meer informatie op de websites van Liander en Vitens.

Ontwikkelingen

De gemeente Berg en Dal volgt de ontwikkelingen in de coronacrisis op de voet. Als de overheid de maatregelen aanscherpt, dan passen wij onze werkzaamheden hierop aan.