Werkzaamheden de Dries

Dit item is verlopen op 25-08-2017.

De Dries in Groesbeek is van 22 augustus tot en met 17 november 2017 afgesloten voor doorgaand verkeer.

Aanwonenden kunnen hun woning wel bereiken.

Het gaat om het stuk vanaf de kruising Mozartstraat-Margrietstraat tot aan de Nieuweweg-Ericastraat. De gemeente gaat de weg hier herinrichten als 30km weg en de riolering, het asfalt en het trottoir vernieuwen.

De werkzaamheden starten op de kruising Margrietstraat en gaan in 4 fasen door tot aan de Nieuweweg en de Ericastraat. Doorgaand verkeer wordt met borden omgeleid.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met Pieter van Velp (e-mail: p.v.velp@bergendal.nl) of Chris Danen (e-mail: c.danen@bergendal.nl) van de gemeente.  Of met de uitvoerder NTP INFRA Zevenaar, via Peter van den Brink, e-mail: p.vandenbrink@ntp-zevenaar.nl

In de planning kunt u zien wanneer en waar de werkzaamheden precies plaatsvinden.