Wilt u grond die grenst aan uw woning huren of kopen?

Soms hebben inwoners een stuk gemeentegrond ongevraagd in gebruik. Ze hebben hun tuin een stukje doorgetrokken, een schuur of schutting op gemeentegrond geplaatst of extra parkeerplaatsen in gebruik. Dit noemen we illegaal grondgebruik en dat is wettelijk niet toegestaan. Het is ook niet eerlijk tegenover inwoners die zich wel aan de regels houden.

Heeft u gemeentegrond in gebruik? Vul dan voor 31 mei 2019 het formulier Legaliseren grondgebruik in. Dan kijken we met u of u de grond kunt kopen of huren. U kunt het formulier ook ophalen bij de balie van het gemeentehuis in Groesbeek en het gemeenteloket in Millingen aan de Rijn.

Soms kan kopen niet

Heeft u het formulier ingevuld? Dan gaan we samen met u kijken of het mogelijk is om de grond te kopen of huren. In sommige gevallen kunt u de strook niet kopen, omdat er bijvoorbeeld kabels/leidingen lopen.

Meer informatie

Heeft u vragen? Kijk op www.bergendal.nl/grondgebruik. Heeft u hierna nog vragen? Neem dan contact op met de heer Gary van Breugel via 06-18 29 97 07 of G.v.Breugel@bergendal.nl.

Download onze app:

Logo Google Play Logo App store