Zwembad de Lubert in Groesbeek start weer met zwemlessen en banenzwemmen

Dit item is verlopen op 26-05-2020.

Zwembad de Lubert in Groesbeek start weer met zwemlessen en banenzwemmen. 

Zwemles

Op maandag 18 mei start zwembad de Lubert met de zwemlessen. Helaas nog niet met alle groepen. 
De kinderen waarvan de zwemles start zijn gevorderden waarbij fysiek contact niet nodig is. Zij kunnen zelfstandig in het wedstrijdbad zwemmen en de mondelinge instructies van de zwemdocent uitvoeren. Zo kan er 1,5 meter afstand zijn van de zwemdocent. 

Vervolg zwemles

Deze week krijgt u een mail van zwembad de Lubert over de lesmogelijkheden waarop u kan inschrijven/reserveren. Deze inschrijving/reservering is verplicht omdat er met kleinere groepen gewerkt wordt. Ook kan de zwemles van uw kind op een andere dag/tijd plaatsvinden dan u van het zwembad gewend bent. Dit geldt ook voor de zwemdocent. U kunt de zwemles telefonisch reserveren bij zwembad de Lubert, nadat u de mail gehad heeft.

Banenzwemmen

Op 25 mei starten zwembad de Lubert weer met het banenzwemmen. Let op: Dit is geen vrij zwemmen. Er kunnen per half uur 4 personen in het bad waarbij ieder een eigen baan heeft. Hiervoor geldt een inschrijving/reservering. Deze reservering kunt u telefonisch aan zwembad de Lubert doorgeven (indien beschikbaar).

De tijden voor het banenzwemmen kunt u vanaf 13 mei op www.sportbedrijfbergendal.nl/zwembad of via de Facebookpagina bekijken.

In de week van 25 mei gaat zwembad de Lubert evalueren hoe zij eventuele andere zwemactiviteiten kunnen inplannen waarbij rekening kan worden gehouden met de  1,5 meter afstand.

Contact met zwembad de Lubert

Zwembad de Lubert is  telefonisch beschikbaar (10:00 – 15:00 uur) via 024 397 1448  of zwembad@sportbedrijfbergendal.nl.

Pagina opties