Projecten in de openbare ruimte

Componistenbuurt Groesbeek

We gaan groot onderhoud uitvoeren aan de slechte wegen in de Componistenbuurt in Groesbeek. We kijken ook gelijk waar we eventueel parkeerruimte en groen kunnen toevoegen.

/inwoners/componistenbuurt_48152/

Werkzaamheden Kerkstraat - Bosweg in Groesbeek

Maandag 28 oktober 2019 starten we met de werkzaamheden in de Kerkstraat en Bosweg in Groesbeek. We gaan de waterleiding verleggen en de gasleiding vervangen. Het werk duurt 6 weken, tot 13 december.

De Kerkstraat wordt voor de helft afgesloten. Het verkeer wordt langs de werkzaamheden geleid met voorrangsborden. Aanwonenden hebben een brief ontvangen van de aannemer.

Herwendaal de wijk én de weg

In het project Herwendaalseweg de wijk en de weg bedenken bedenken inwoners en gemeente samen wat er moet gebeuren aan de weg én de wijk. Samen komen we tot het beste plan.

/inwoners/groesbeek-herwendaal-de-weg-en-de-wijk_46319/

Herinrichting Nassaustraat in Ooij

We gaan de Nassaustraat en een gedeelte van de Prins Willem Alexanderstraat (huisnummer 2 t/m 12) in 2019 helemaal vernieuwen. Hier vindt u meer informatie over de herinrichting van de Nassaustraat in Ooij en de planning.

/inwoners/herinrichting-nassaustraat-ooij_47945/

Herinrichting Parallelweg in Ubbergen

We gaan het riool bij de Parallelweg vervangen. Ook gaan we van de Parallelweg een fietsstraat maken.

Aanpak wateroverlast Hobbemaweg

Bij zware regenbuien blijft er in de Hobbemaweg op verschillende plekken water op straat staan. De gemeente gaat hier wat aan doen.

/inwoners/aanpak-wateroverlast-hobbemaweg_48351/

Werkzaamheden Ravelstraat Millingen aan de Rijn

Vanaf 4 november starten we met het project Ravelstraat in Millingen aan de Rijn. De werkzaamheden duren tot eind januari 2020/begin februari 2020.

/inwoners/ravelstraat-millingen-aan-de-rijn_48380/