Projecten in de openbare ruimte

Abeelstraat Groesbeek

In de Abeelstraat vervangen we het asfalt door klinkers en leggen we een infiltratiesysteem voor het regenwater aan.

/inwoners/abeelstraat-groesbeek_48588/

Wylerbaan

Tot eind 2020 is er hinder voor auto’s en fietsers op de Wylerbaan tussen Groesbeek en Wyler. Liander vervangt tot september elektriciteitskabels. Daarna vervangt de gemeente het asfalt. Verkeer wordt langs de werkzaamheden geleid of omgeleid.

Nassaustraat - Prins Willem Alexanderstraat Ooij

We gaan het riool in de Nassaustraat en in het gedeelte Prins Willem Alexanderstraat bij huisnummers 2 tot en met 10 vervangen.

/inwoners/vervangen-riool-nassaustraat-en-prins-willem-alexanderstraat-in-ooij_48495/

Wateroverlast Hobbemaweg Groesbeek

Bij zware regenbuien blijft er in de Hobbemaweg op verschillende plekken water op straat staan. De gemeente gaat hier wat aan doen.

/inwoners/aanpak-wateroverlast-hobbemaweg_48351/

Hulsbeek Groesbeek

Tussen De Mies en de Hulsbroek leggen we een nieuw bedrijventerrein aan. Naast een grote wateropvang langs het terrein, leggen we ook een parallelweg aan langs de Hulsbroek.

/inwoners/hulsbeek-groesbeek_48498/

Woningbouw Hubertushof

Op het Hubertusterrein in Beek worden 11 woningen gebouwd. Bekijk de plannen en bijbehorende documenten hier.

/inwoners/woningbouw-hubertushof_48606/

Nassaulaan Berg en Dal

We gaan het riool van de Nassaulaan verbinden met het riool in de Pr. Cristinalaan. Dit doen we via de Pr. Magrietstraat

/inwoners/nassaulaan_48671/

Fietspad Hoflaan-Mariëndaalseweg Groesbeek

We willen een fietspad/voetpad aanleggen tussen de Hoflaan en de Mariëndaalseweg.

/inwoners/fietspad-hoflaanmariendaalseweg_48500/

Kerkstraat Groesbeek

In de Kerkstraat in Groesbeek vervangen we de riolering. Aan beide zijden komt een voetpad. We passen de weg aan zodat we deze ook als omleidingsroute (voor bussen) kunnen gebruiken.

/inwoners/kerkstraat-groesbeek_48554/

't Zand (Vissenbuurt) Ooij

De gemeente gaat 't Zand (de Vissenbuurt) in Ooij opnieuw inrichten. U vindt hier verschillende documenten zoals tekeningen en een verslag van de inloopavond.

/inwoners/t-zand-vissenbuurt-ooij_48623/

Mooksestraat en Binnenveld Groesbeek

Informatie over de werkzaamheden aan de Mooksestraat en het Binnenveld.

/inwoners/mooksebaan-binnenveld_48551/

Wisselpad Groesbeek

We gaan het Wisselpad en een gedeelte van de Stationsweg breder maken zodat ze beter geschikt worden doorgaand verkeer.

/inwoners/wisselpad-groesbeek_48503/

Parallelweg Ubbergen

We gaan het riool bij de Parallelweg vervangen. Ook gaan we van de Parallelweg een fietsstraat maken.