Projecten in de openbare ruimte

Woningbouw Hubertushof

Op het Hubertusterrein in Beek worden 11 woningen gebouwd. Bekijk de plannen en bijbehorende documenten hier.

/inwoners/woningbouw-hubertushof_48606/

Nassaulaan Berg en Dal

We gaan het riool van de Nassaulaan verbinden met het riool in de Pr. Christinalaan. Dit doen we via de Pr. Margrietlaan.

/inwoners/nassaulaan_48671/

Gooiseweg-Noord Groesbeek

In de Drentselaan, Frieselaan, Frans Halsstraat en Vermeerweg gaan we het riool vervangen.

/inwoners/gooiseweg-noord-groesbeek_48742/

Mooksestraat en Binnenveld Groesbeek

Informatie over de werkzaamheden aan de Mooksestraat en het Binnenveld.

/inwoners/mooksebaan-binnenveld_48551/

Het Zand (Vissenbuurt) Ooij

De gemeente gaat 't Zand (de Vissenbuurt) in Ooij opnieuw inrichten. U vindt hier verschillende documenten zoals tekeningen en een verslag van de inloopavond.

/inwoners/t-zand-vissenbuurt-ooij_48623/

Wateroverlast Breedeweg

We gaan wateroverlast en verdroging in Breedeweg verminderen met 40 verschillende maatregelen. Hier vindt u meer informatie over deze maatregelen. wateroverlast Breedeweg

Das-, Fret- en Eekhoornstraat De Horst

In de Dasstraat, Fretstraat en de Eekhoornstraat gaan we het riool vervangen.

/inwoners/das-fret-en-eekhoornstraat-de-horst_48743/

Nassaustraat - Prins Willem Alexanderstraat Ooij

We gaan het riool in de Nassaustraat en in het gedeelte Prins Willem Alexanderstraat bij huisnummers 2 tot en met 10 vervangen.

/inwoners/vervangen-riool-nassaustraat-en-prins-willem-alexanderstraat-in-ooij_48495/

Wylerbaan

Tot eind 2020 is er hinder voor auto’s en fietsers op de Wylerbaan tussen Groesbeek en Wyler. Liander vervangt tot september elektriciteitskabels. Daarna vervangt de gemeente het asfalt. Verkeer wordt langs de werkzaamheden geleid of omgeleid.

Bosstraat, klinkers voor asfalt

We gaan de Bosstraat, de Heumensebaan, Lindelaan, Schrouwenberg en Kruispad opknappen. Deze straten zijn toe aan groot onderhoud en de openbare inrichting is verouderd.

Kloosterpad Groesbeek

Tussen de Spoorlaan en het Kloosterpad in Groesbeek komen 23 koopappartementen. Eind maart 2021 beginnen we met de werkzaamheden.