Projecten in de openbare ruimte

Componistenbuurt Groesbeek

We gaan groot onderhoud uitvoeren aan de slechte wegen in de Componistenbuurt in Groesbeek. We kijken ook gelijk waar we eventueel parkeerruimte en groen kunnen toevoegen.

/inwoners/componistenbuurt_48152/

Werkzaamheden Kerkstraat - Bosstraat Groesbeek

We gaan de Kerkstraat met de kruising Burgemeester Ottenhofstraat en Bosstraat tot de spoorovergang in de Houtlaan herinrichten.

/inwoners/werkzaamheden-kerkstraat-bosstraat-groesbeek_48357/

Herinrichting Nassaustraat in Ooij

We gaan de Nassaustraat en een gedeelte van de Prins Willem Alexanderstraat (huisnummer 2 t/m 12) in 2019 helemaal vernieuwen. Hier vindt u meer informatie over de herinrichting van de Nassaustraat in Ooij en de planning.

/inwoners/herinrichting-nassaustraat-ooij_47945/

Herwendaal de wijk én de weg

In het project Herwendaalseweg de wijk en de weg bedenken bedenken inwoners en gemeente samen wat er moet gebeuren aan de weg én de wijk. Samen komen we tot het beste plan.

/inwoners/groesbeek-herwendaal-de-weg-en-de-wijk_46319/

Aanpak wateroverlast Hobbemaweg

Bij zware regenbuien blijft er in de Hobbemaweg op verschillende plekken water op straat staan. De gemeente gaat hier wat aan doen.

/inwoners/aanpak-wateroverlast-hobbemaweg_48351/

Download onze app: