Projecten in de openbare ruimte

Vervangen riool Nassaustraat en Prins Willem Alexanderstraat in Ooij

We gaan  het riool in de Nassaustraat en in het gedeelte Prins Willem Alexanderstraat bij huisnummers 2 tot en met 10 vervangen.

/inwoners/vervangen-riool-nassaustraat-en-prins-willem-alexanderstraat-in-ooij_48495/

Aanpak wateroverlast Hobbemaweg

Bij zware regenbuien blijft er in de Hobbemaweg op verschillende plekken water op straat staan. De gemeente gaat hier wat aan doen.

/inwoners/aanpak-wateroverlast-hobbemaweg_48351/

Hulsbeek Groesbeek

Tussen De Mies en de Hulsbroek leggen we een nieuw bedrijventerrein aan. Naast een grote wateropvang langs het terrein, leggen we ook een parallelweg aan langs de Hulsbroek.

/inwoners/hulsbeek-groesbeek_48498/

Fietspad Hoflaan/Mariëndaalseweg

We willen een fietspad/voetpad aanleggen tussen de Hoflaan en de Mariëndaalseweg.

/inwoners/fietspad-hoflaanmariendaalseweg_48500/

Werkzaamheden Kerkstraat - Bosweg in Groesbeek

Maandag 11 november 2019 zijn we gestart met werk aan de waterleiding en gasleiding in de Kerkstraat en Bosweg in Groesbeek. De Kerkstraat is voor de helft afgesloten. Er is een omleiding voor verkeer vanaf de Burgemeester Ottenhofstraat.

Werkzaamheden Ravelstraat Millingen aan de Rijn

Vanaf 4 november starten we met het project Ravelstraat in Millingen aan de Rijn. De werkzaamheden duren tot eind januari 2020/begin februari 2020.

/inwoners/ravelstraat-millingen-aan-de-rijn_48380/

Wisselpad Groesbeek

We gaan het Wisselpad en een gedeelte van de Stationsweg breder maken zodat ze beter geschikt worden doorgaand verkeer.

/inwoners/wisselpad-groesbeek_48503/

Herinrichting Parallelweg in Ubbergen

We gaan het riool bij de Parallelweg vervangen. Ook gaan we van de Parallelweg een fietsstraat maken.

Herwendaal de wijk én de weg

In het project Herwendaalseweg de wijk en de weg bedenken bedenken inwoners en gemeente samen wat er moet gebeuren aan de weg én de wijk. Samen komen we tot het beste plan.

/inwoners/groesbeek-herwendaal-de-weg-en-de-wijk_46319/