Sociaal Team

Voor welke vragen kunt u terecht bij het sociaal team?

Icon

Heeft u vragen over zorg, hulp of ondersteuning? Loopt het in uw leven even niet zo lekker en heeft u behoefte aan een luisterend oor? Of heeft u een leuk idee voor de wijk waar u woont? Dan kunt u terecht bij het Sociaal Team in uw buurt. De Sociale Teams zijn er voor iedereen die er zelf even niet uitkomt en ondersteuning nodig heeft.

Voor welke vragen kunt u terecht bij het sociaal team?

Hoe werkt het sociaal team?

Icon

Het Sociaal Team is er voor alle inwoners van de gemeente Berg en Dal. Binnen de gemeente Berg en Dal zijn vier Sociale Teams werkzaam. Meer informatie over het soort vragen waarmee u terecht kunt bij het sociaal team en de werkwijze van het sociaal team.

Hoe werkt het sociaal team?

Wie zitten er in het sociaal team?

Icon

In een Sociaal Team werken mensen van verschillende zorg- en welzijnsorganisaties samen met de gemeente. Zoals de wijkverpleegkundige, maatschappelijk werker, opbouwwerker en Wmo-consulent. Alle medewerkers in een Sociaal Team hebben hun eigen specialiteit. Er is daardoor altijd wel iemand die u kan helpen.

Contact met het sociaal team

Icon

De Sociale Teams zijn van maandag t/m vrijdag (behalve feestdagen) tijdens kantoortijden bereikbaar via telefoonnummer 024 - 751 6520.

U kunt ook het contactformulier invullen via onderstaande linken.

Download onze app:

Logo Google Play Logo App store

Sluit venster