Kom zondag 14 april 2024 van 11.00 tot 17.00 uur proeven, ontdekken en genieten van lokale lekkernijen tijdens de ‘Kweek uit de Streek Markt’ bij Wijngaard de Plack. Deelname is gratis. U vindt Wijngaard de Plack in Groesbeek aan de Ketelstraat 36 in Groesbeek. 

Lokale ondernemers laten u kennismaken met (h)eerlijke gezonde producten uit de regio. Tijdens dit evenement wordt ook de nieuwe website van De Streek op Tafel gelanceerd. De wethouders van Berg en Dal en Nijmegen zijn daarbij aanwezig.

Wat is er te doen?

U kunt proeven van hapjes, bereid door topkoks. Of doe mee met de activiteiten, zoals rondleidingen door de wijngaard en het voedselbos van Wouter van Eck (opgeven verplicht), een speurtocht door de wijngaard, interactieve informatie van Greendish, jeu de boules of kippen kijken. Er is live muziek van Marieke van Ruitenbeek met BoerenMaasJazz.

Kom op de fiets

Kom zoveel mogelijk op de fiets naar deze markt. U kunt bij het voedselbos niet parkeren. Ook dan is een fiets handig. Er zijn een aantal leensteps beschikbaar.

Meer informatie en aanmelden

Info en reserveren: https://wijngaarddeplack.nl/events/streek-event/(externe link).

De Kweek uit de Streek Markt is een evenement in samenwerking met Streek-events, De Streek op Tafel, STER en de gemeenten Berg en Dal en Nijmegen.