Kent u iemand in de gemeente Berg en Dal die ook een Koninklijke Onderscheiding verdient? En wilt u hem of haar daarvoor voordragen? Dan moet u dat voor 1 juni 2021 melden bij de gemeente.

Iemand kan een Koninklijke Onderscheiding (ook wel lintje genoemd) ontvangen als hij of zij zich op een bijzondere manier heeft ingezet voor de samenleving. Denk bijvoorbeeld aan een vrijwilliger die zich al 15 jaar of langer inzet als activiteitenbegeleider in een verzorgingshuis of als coach van een sportclub. Maar ook aan de organisator van evenementen, het manusje-van-alles of iemand die jarenlang een bestuursfunctie vervult.

Neem contact op met de gemeente

Wilt u voor iemand een lintje aanvragen? Neem dan eerst contact op met de gemeente om na te gaan of uw aanvraag kansrijk is. Daarvoor en voor andere vragen over Koninklijke Onderscheidingen kunt u van maandag t/m donderdag terecht bij Monique Wolsing via 06-14 623 125 of via m.wolsing@bergendal.nl. U kunt ook terecht bij Merel van Hees via 06-38 040 882 of via m.v.hees@bergendal.nl.