Klik op deze link(externe link) om digitaal mee te doen aan het webinar. We starten maandag 13 september om 19:30 uur. Uiterlijk 20:45 uur zijn we klaar. Meepraten tijdens het webinar kan ook.

Energieverbruik omlaag kan bijvoorbeeld door uw woning beter te isoleren. Wat hebben anderen in onze gemeente daarvoor gedaan? En hoe kunt u zelf dat ook doen? In een webinar (=online bijeenkomst) bespreken we dit. Dat doen we met onder andere inwoners, het Loket Duurzaam Wonen Plus (www.duurzaamwonenplus.nl), bedrijven die kunnen helpen bij verduurzamen en wethouder Verheul (duurzaamheid). U kunt vanuit huis meedoen aan het webinar en vragen stellen om zelf energie en geld te besparen. Zo zet u meteen stapjes om ooit van het gas af te gaan.  


Waarom doen we dit?

Het is zonde voor uw portemonnee én voor het milieu als we energie verspillen. Bovendien willen we ook in Berg en Dal ons steentje bijdragen om de klimaatverandering tegen te gaan. Doen we dit niet, krijgen ook wij meer te maken met meer extreme hittegolven, droogte of overstromingen zoals deze zomer in Limburg, Duitsland en België.