Wat gaan we doen?

We gaan het riool van de Nassaulaan verbinden met het riool in de Pr. Christinalaan. Dit doen we via de Pr. Margrietlaan. Hierdoor verbeteren we de afvoer van water. Ook geeft dit als kans om de Nassaulaan opnieuw in te richten. We gaan een gedeelte van de Pr. Margrietlaan (gedeelte tussen Nassaulaan en Pr. Christinalaan) na de werkzaamheden herstraten. Het fietspad blijft behouden. De uitvoering staat gepland voor de zomer 2021.

Wat hebben we al gedaan?

We hebben al diverse maatregelen uitgevoerd om de wateroverlast te verminderen in Berg en Dal en de hoeveelheid rioolwater naar het stelsel van gemeente Nijmegen te laten lopen. Zo brengen we in de wijk Hamersveld al het regenwater in de grond. In de Pr. Bernardlaan en Prinses Beatrixlaan hebben we het riool vergroot. En twee jaar geleden is er een heel groot bergingsriool gelegd onder de Kwakkenberglaan. 

Voorlopig ontwerp, geef uw reactie!

We hebben een voorlopig ontwerp voor de Nassaulaan en Pr. Margrietlaan. Helaas kunnen we door de coronamaatregelen dit ontwerp niet toelichten tijdens een inloopavond. Daarom hebben we een video van de herinrichting Nassaulaan gemaakt.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met Pierre Kersten. Hij is te bereiken via telefoonnummer 06-13 14 36 17 of via e-mail p.kersten@bergendal.nl