Werkgevers, werkzoekenden en intermediairs komen met elkaar in contact tijdens de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen. Deze vindt plaats op dinsdag 5 oktober van 10.00 tot 13.00 uur in de LinkedIn-groep ‘Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen’. Al ruim 2.500 mensen zijn lid van deze groep. Ruim 600 vacatures en 450 cv’s en oproepen werden met elkaar gedeeld.

Werkgevers uit de regio delen op 3 augustus hun vacatures tijdens de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen op LinkedIn. Geïnteresseerden kunnen daar direct op reageren. Ook presenteren werkzoekenden zich actief door hun cv te delen of een (video)oproep te plaatsen. Leden ontvangen vanaf 20 juli tips en instructies, waarmee zij zich goed kunnen voorbereiden op deelname.

Meet Up met werkgevers uit de regio

Om nog meer interactie mogelijk te maken is er binnen de Online Banenmarkt een proef met ‘Meet Ups’. Dit zijn online ontmoetingen voor werkzoekenden waarbij telkens één bedrijf centraal staat. Regionale werkgevers organiseren deze sessies speciaal voor de leden van de banenmarkt.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden? Zorg dan dat u eerst een profiel op LinkedIn heeft. Ga daarna naar www.banenmarkt-rvn.nl(externe link). U komt dan automatisch bij de LinkedIn-pagina van de Online Banenmarkt. Vraag op deze groepspagina uw lidmaatschapsverzoek aan (via de blauwe knop). Als u lid bent geworden, ontvangt u binnen 24 uur bericht.