De volgende editie van de online banenmarkt is op dinsdag 5 april van 10.00 tot 12.00. Iedereen kan gratis lid worden. Kijk op banenmarkt-rvn.nl(externe link).

Tijdens de online banenmarkt delen werkgevers uit de regio hun vacatures in de LinkedIn-groep. Geïnteresseerden kunnen daar direct op reageren. Ook presenteren werkzoekenden zich actief door hun cv te delen of een (video)oproep te plaatsen.

Ontmoeten: online en fysiek

Ook worden er weer Meet Ups georganiseerd, dit keer door de gemeente Berg en Dal en Driessen, een uitzendbureau voor de overheid, het onderwijs en de zorg. Tijdens deze meetings krijgen werkzoekenden een kijkje in de keuken bij een werkgever en informatie over het wervingsbeleid en vacatures. Meer informatie op banenmarkt-rvn.nl(externe link).

De Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen heeft bijna 3.000 leden uit de gemeenten Nijmegen, Wijchen, Druten, Beuningen, Berg en Dal, Heumen en Mook en Middelaar. De LinkedIn-groep staat open voor nieuwe aanmeldingen van werkgevers, werkzoekenden en intermediairs.