Werkgevers, werkzoekenden en intermediairs komen op een laagdrempelige manier met elkaar in contact tijdens de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen. Deze vindt plaats op dinsdag 1 april van 10.00 tot 13.00 uur in de LinkedIn-groep ‘Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen’. Al ruim 2.000 mensen zijn lid.

De Banenmarkt richt zich op werkgevers en werkzoekenden in Nijmegen, Wijchen, Druten, Beuningen, Berg en Dal, Heumen en Mook en Middelaar.

Ontmoeten

Werkgevers uit de regio delen op 1 juni hun vacatures tijdens de vijfde editie van de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen op LinkedIn. Geïnteresseerden kunnen daar direct op reageren. Ook presenteren werkzoekenden zich actief door hun cv te delen of een (video)oproep te plaatsen. Leden ontvangen sinds 18 mei tips en instructies, waarmee zij zich goed kunnen voorbereiden op deelname.

Meet Up met werkgevers uit de regio

Om nog meer interactie mogelijk te maken is er binnen de Online Banenmarkt een proef met ‘Meet Ups’. Dit zijn online ontmoetingsessies voor werkzoekenden waarbij telkens één bedrijf centraal staat. Regionale werkgevers organiseren deze sessies speciaal voor de leden van de banenmarkt.

Aanmelden

Zorg dat u een LinkedIn-profiel heeft (aangemaakt) en ga naar www.banenmarkt-rvn.nl(externe link). U wordt dan automatisch naar de LinkedIn pagina van de Online Banenmarkt geleid. Vraag op deze groepspagina uw lidmaatschapsverzoek aan (via de blauwe knop). U krijgt binnen 24 uur bericht, wanneer u lid bent geworden van de groep.