Provincie Gelderland voert in 2022 groot onderhoud uit aan de Zevenheuvelenweg tussen Groesbeek en Berg en Dal. De provincie vernieuwt op een deel van de weg het asfalt. Daarnaast neemt de provincie maatregelen om de verkeersveiligheid te verbeteren. 

Wilt u weten wat de plannen zijn? Kijk dan op de website www.gelderland.nl/N841(externe link). Daar staan een film en de ontwerptekeningen. Heeft u vragen? Dan kunt u die stellen tijdens een digitale bijeenkomst op donderdag 7 oktober tussen 19.30 en 21.30 uur. 

Hoe kunt u vragen stellen?

U kunt uw vragen indienen tot en met zondag 19 september via een digitaal formulier op de website van de provincie. U kunt zich daar dan gelijk aanmelden voor de digitale bijeenkomst. Uw vragen worden tijdens de digitale bijeenkomst beantwoord. Een samenvatting van de vragen en antwoorden komt daarna op de website van de provincie. 

Kunt u niet bij de digitale informatieavond zijn? Dan kunt u uw vraag stellen via een ander digitaal formulier op de website. U krijgt dan antwoord via de mail. 

Kunt u de plannen niet digitaal bekijken of uw vragen digitaal stellen? Neem dan telefonisch contact op met de provincie via 026 - 359 99 99.

Digitale bijeenkomst

De provincie beantwoordt tijdens de digitale bijeenkomst de vragen. Zij geeft géén presentatie of nieuwe informatie. Deelnemers krijgen vooraf een mail met informatie en de link naar de online bijeenkomst. Deze vindt plaats via MS Teams. Een account is niet nodig.