Wat gaan we doen?

In de Drentselaan, Frieselaan, Frans Halsstraat en Vermeerweg gaan we het riool vervangen. Ook vervangen we de huidige asfaltverhardingen door betonstraatstenen. Ook gaan we groen toevoegen waar dit kan. Zo ontstaat er een mooier straatbeeld. De video over de stratenreconstructie is hier te bekijken(externe link)(externe link)

Start van de werkzaamheden

De nutsbedrijven zijn op 2 mei 2022 gestart met hun werkzaamheden aan kabels en leidingen in de Vermeerstraat. De volgende fase is de Frans Halsweg en daarna Frieselaan en Drentselaan. Deze werkzaamheden zullen afgerond zijn voor de vakantieperiode, ongeveer half juli. Door de huidige levertijden die door omstandigheden in de wereld gigantisch zijn opgelopen, kan onze aannemer firma v. Kesteren pas starten met dit project rond 22 augustus. Hiervan ontvangt u nog een brief vanuit de gemeente met exacte startdatum en hoe de fasering gepland is. We gaan er vanuit dat project in december 2022 afgerond kan zijn.

Gedurende het werk houden we u op de hoogte met een digitale nieuwsbrief. Deze verschijnt om de 2 maanden ongeveer. U kunt u zich nog steeds hiervoor aanmelden via p.kersten@bergendal.nl

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met Pierre Kersten. Hij is te bereiken via telefoonnummer 06-13 14 36 17 of via e-mail p.kersten@bergendal.nl.

Schetsontwerpen

Ontwerp Vermeerweg en Frans Halsweg

(PDF, 1,5 MB)

Ontwerp Drentselaan en Frieselaan

(PDF, 1,3 MB)