U mag stemmen in de gemeente waar u op 31 januari 2022 ingeschreven stond. U heeft een stempas en een geldig legitimatiebewijs nodig om te stemmen. De stempassen worden uiterlijk 28 februari 2022 per post thuisbezorgd.

Is het 28 februari geweest en heeft u de stempas nog niet ontvangen? Of raakt u uw stempas kwijt? Vraag dan een vervangende stempas aan. De gemeente moet uw aanvraag uiterlijk vrijdag 11 maart 2022 vóór 17.00 uur hebben ontvangen.

De coronamaatregelen zijn versoepeld. Toch adviseren we u om de aanvraag digitaal te doen. Is dit niet mogelijk? Maak dan een afspraak.

Online aanvragen

U kunt uw vervangende stempas direct online aanvragen met DigiD. Let op dat u deze aanvraag vóór vrijdag 11 maart 2022 17.00 uur doet. De stempas wordt per post toegezonden.

Aanvragen vervangende stempas

Afspraak maken

Heeft u geen DigiD of regelt u dit liever in het gemeentehuis? Maak dan een afspraak bij het gemeentehuis in Groesbeek. Het aanvragen van een vervangende stempas is helaas niet mogelijk bij onze servicepunten in de Polder. Voor deze afspraak heeft u enkel uw identiteitsbewijs nodig.

Afspraak aanvraag vervangende stempas