Wilt u uw huis duurzamer maken, asbestvrij of klaar voor de toekomst ? Dan kost dat vaak (veel) geld. De provincie Gelderland en de gemeente Berg en Dal bieden u de mogelijkheid om een aantrekkelijke lening af te sluiten voor het verbeteren van uw huis: de ‘Toekomstbestendig Wonen Lening’.

Wat is de lening Toekomstbestendig Wonen Lening?

U woont fijn en bent tevreden met de buurt en de mensen om u heen. Verhuizen wilt u dus niet. Door uw woning te verduurzamen maakt u het klaar voor de toekomt. Maar ook het verwijderen van drempels of aanpassen van de badkamer behoort tot de mogelijkheden. Heeft u niet voldoende eigen geld om dit te doen? Dan kunt u gebruik maken van de Toekomstbestendig wonen lening. Er zijn verschillende leenvormen mogelijk. Kijk voor meer informatie op: www.bergendal.nl/lening-toekomstbestendig-wonen.

Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederland

De lening wordt uitgegeven door het Stimuleringsfond Volkshuisvesting Nederland (SVn). Zij kijken of u de lening daadwerkelijk kunt betalen. De SVn geeft geen financieel advies. Twijfelt u of wilt u advies over het effect van de lening op uw financiële situatie? Dan kunt u advies inwinnen bij een financieel adviseur.

Advies energiebesparende maatregelen

U kunt bij het Loket Duurzaam Wonen Plus terecht voor informatie over energiebesparende maatregelen aan uw woning en de financiering van deze maatregelen. Op dinsdag van 13.30 tot 17.00 uur zit het loket in het gemeentehuis in Groesbeek. U kunt vrijblijvend binnenlopen. U kunt het loket ook in een van de andere deelnemende gemeenten bezoeken op een ander tijdstip. De locaties en openingstijden hiervan vindt u op www.duurzaamwonenplus.nl(externe link). Mail: info@duurzaamwonenplus.nl. Telefoon: 14024