In 2023 wil de Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen het publieksbereik van de culturele sector in de regio een boost geven. Daarom starten ze een zoektocht naar dromen, ambities en ideeën met lef! Met als doel om (nieuw) publiek op ongewone wijze in contact te brengen met cultuur. Denk aan podiumkunsten, muziek, beeldende kunst, film en erfgoed. Met begeleiding en subsidie geven ze deze dromen, ambities en ideeën de ruimte om tot ontwikkeling te komen. 

Vanaf januari 2023 start het voortraject van de subsidieregeling, die eind maart 2023 opengaat. Tijdens het voortraject vinden gratis inspiratiesessies en designworkshops plaats, waarvoor de aanmeldingen vanaf nu zijn geopend. Bij deze sessies is iedereen welkom om inspiratie op te doen, samenwerkingen te smeden en ideeën verder uit te werken onder begeleiding van experts. 

Iets voor u? Bekijk dan snel de website(externe link) en meld u aan(externe link) voor de inspiratiesessie op 30 januari. Of kent u andere mensen of organisaties voor wie deze subsidieregeling mogelijk interessant is? Wijs ze dan op deze mooie kans!