Els Phoelich is een van de mantelzorgers in de gemeente die deze week het mantelzorgcompliment ontvangt. Met het compliment (een VVV-cadeaubon) kunnen mantelzorgers zichzelf verwennen. Wethouder Irma van de Scheur heeft op alle complimenten een persoonlijke boodschap geschreven. En vandaag reikte Irma het mantelzorgcompliment uit aan Els. 

Even niet de aandacht naar de zorgvrager, maar naar de mantelzorger is de gedachte achter dit gebaar. Met het compliment wil de gemeente Berg en Dal alle mantelzorgers in de gemeente laten weten dat het werk dat zij doen zeer gewaardeerd wordt. 

Mantelzorg Berg en Dal

Mantelzorg Berg en Dal versterkt jaarlijks de complimenten. Dit is een groep actieve inwoners die zich inzetten voor ondersteuning aan mantelzorgers. Dit doen zij met verschillende activiteiten, in een persoonlijk gesprek, met informatieve bijeenkomsten en nieuwsbrieven. Ook kunnen mantelzorgers gebruik maken van de zorgpauze, waarbij een vrijwilliger tijdelijk even de zorg uit handen neemt.

Mantelzorgers kunnen Mantelzorg Berg en Dal bereiken door te bellen naar telefoonnummer 085-0406066, te mailen naar info@mantezorgbergendal.nl of een kijkje te nemen op de website www.mantelzorgbergendal.nl.