De GGD komt op vrijdag 25 februari van 16.00-20.00 uur naar het gemeentehuis (raadzaal) in Groesbeek.

Wie kan zich laten vaccineren?

In de raadzaal van het gemeentehuis kan iedereen vanaf 12 jaar* terecht die nog geen 1e of 2e coronavaccinatie heeft gehad. Heeft u corona gehad? Dan moet er minimaal 8 weken tussen zitten voordat u uw prik kunt halen. Ook alle 18+ ers zijn ook welkom voor een boosterprik. Voor de boosterprik is het belangrijk dat er minimaal 3 maanden zit tussen uw laatste vaccinatie of coronabesmetting. Op korte termijn bezoekt GGD ook tijdelijke locaties in Millingen aan de Rijn en Beek.

Wat neem je mee?

Een mondkapje en identiteitsbewijs zijn verplicht. Er wordt geprikt zonder afspraak. U kunt dus gewoon binnenlopen. GGD-personeel geeft ter plaatse voorlichting over het vaccineren. Natuurlijk blijft vaccineren uw eigen keuze.

Wat is de regiotour?

Dit ‘prikken op maat’ is onderdeel van een regiotour van GGD Gelderland-Zuid. In februari en maart gaat de GGD langs bij veertien gemeenten in Gelderland-Zuid. De GGD prikt in tijdelijke locaties. Op de website www.ggdgz.nl/regiotour is informatie te vinden over de regiotour. Ook vindt u daar informatie over het voorlichtingsteam dat in Groesbeek helpt bij vragen over corona. U bent ook welkom op andere locaties tijdens de regiotour.

* Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren.