Bent u minder mobiel en heeft u geen vervoer naar het stembureau op woensdag 22 november? En kan niemand u brengen? Dan kunnen de vrijwillige vervoersdiensten in onze gemeente u helpen.

De vrijwillige vervoersdiensten Automaatje, ToekToek en de Klusdienst brengen u op 22 november gratis naar een stembureau bij u in de buurt. En na het stemmen brengen ze u weer terug naar huis. De ritjes zijn gratis.

Wilt u gebruik maken van deze gratis vervoersdienst naar het stembureau? Neem dan contact op met de vervoersdiensten om het ritje in te plannen.

Klussendienst

In Ooij, Wercheren, Groenlanden, Persingen en Erlecom is er de Klussendienst. Bel naar 024-663 20 40 of 06-10 33 28 92. Of mail naar sjverriet@upcmail.nl.

ToekToek

In het dorp Berg en Dal rijdt de ToekToek! Bel naar 06-40 05 20 29 of mail naar toektoekbergendal@gmail.com.

ANWB Automaatje Berg en Dal

ANWB Automaatje rijdt in alle dorpen. U kunt elke werkdag tussen 9.00 en 11.00 uur bellen met het servicepunt van ANWB AutoMaatje Berg en Dal via 024-303 03 70. Op 22 november is het servicepunt van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar.

Let op: Wacht niet te lang met het inplannen van uw ritje. Hiermee voorkomt u dat alle chauffeurs vol zitten en er geen plek meer is.

Wethouder Irma van de Scheur

“Wij vinden het als gemeente heel belangrijk dat iedereen op 22 november kan gaan stemmen. Door de inzet van de vervoersdiensten wordt het voor minder mobiele inwoners iets makkelijker om hun stem uit te brengen. De gemeente levert hier graag een financiële bijdrage aan zodat de ritjes op 22 november gratis zijn.

Ik wil alle vrijwillige chauffeurs bedanken die op 22 november klaar staan om onze inwoners naar de stembureaus te brengen. Door jullie inzet wordt de drempel om te gaan stemmen lager en kunnen meer inwoners hun stem uitbrengen. Hartelijk bedankt hiervoor! ”