Vrijwilligers zijn onmisbaar. Ook in de gemeente Berg en Dal. Lijkt het u leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Dan is een van onderstaande vacatures misschien iets voor u.

Vastleggen historisch erfgoed

Het vrijheidsmuseum in Groesbeek is momenteel bezig met het bewerken van de historische archiefcollectie. Bent u nauwkeurig, routinebestendig en computervaardig? Hebt u goede kennis van de Duitse taal en bent u 1 dag in de week beschikbaar? Dan levert u een belangrijke bijdrage aan het vastleggen van het historisch erfgoed. Dat gedeeld kan worden met het publiek. Contactpersoon is Karen van Gelder. U bereikt haar via 024 - 397 44 04 of  welkom@vrijheidsmuseum.nl.

Werkgroep huurdersvereniging

De nieuwe werkgroep van huurdersvereniging HV-Woonbelang zoekt mensen die zich willen inzetten voor het belang van woning huurders. Er doen zich regelmatig onduidelijkheden voor bij het opleveren en onderhoud van huurwoningen. Dit leidt tot onwenselijke situaties. Bent u huurder of huurder geweest bij Oosterpoort en vindt u ook dat er duidelijkheid moet zijn over de regels? Neem dan contact op met Theo Zegers via 06 -28 77 91 92 of tzegers1@gmail.com.

Maatjes in Millingen

Forte Welzijn is voor twee mannen en een mevrouw uit Millingen op zoek naar een maatje. Vindt u het leuk om één keer per week of twee weken bij iemand op bezoek te gaan voor een kop koffie en een praatje? Of er met mooi weer op uit te gaan voor een lekkere wandeling of fietsrit door de polder? Neem dan contact op met Jesse Jansen van Forte Welzijn via 06 – 82 61 26 12 of jesse.jansen@fortewelzijn.nl.

Help mee bij Peutercafé Leuth

Kunt u goed omgaan met peuters en lijkt het u leuk om het Peutercafé mee te organiseren? Neem dan contact op met Jesse Jansen van Forte Welzijn via 06 – 82 61 26 12 of jesse.jansen@fortewelzijn.nl. Peutercafé Leuth is ongeveer tien keer per jaar op de maandagochtend in het Kulturhus Leuth. Twee keer per jaar wordt er een plan gemaakt en leuke thema’s bedacht. Zodra de coronamaatregelen het toelaten, wordt er weer gestart.

Andere vacatures

Geïnspireerd geraakt? Kijk voor meer mogelijkheden op www.geldersehanden.nl/bergendal(externe link). Staat er geen geschikte vacature voor u bij dan gaan ze graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Contactpersoon is Anke Jacobs. U bereikt haar via vspbergendal@fortewelzijn.nl of via 06 – 12 86 75 74.