Vrijwilligers zijn onmisbaar. Ook in de gemeente Berg en Dal. Lijkt het u leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Dan is een van onderstaande vacatures misschien iets voor u.

Forte Thuis: help gezinnen uit de brand

Forte Welzijn is op zoek naar vrijwilligers voor Forte Thuis. U helpt gezinnen met kinderen van 0 – 12 jaar. U gaat 1 keer per week langs om de ouder(s) te helpen met dingen waarbij ze ondersteuning nodig hebben. U helpt het gezin ongeveer 1 jaar. U krijgt scholing en begeleiding vanuit Forte. Wilt u graag helpen? Neem contact op met Anne de Jong van Forte Thuis via 06 - 53 81 71 09 of mail naar anne.de.Jong@fortewelzijn.nl.

Tuinklus Millingen

Een inwoonster van Millingen zoekt iemand die haar kan helpen met onderhoud in de tuin. Ze kan dit tijdelijk niet zelf doen. Hierdoor is het tuintje wat verwaarloosd en moet er nodig gesnoeid worden. Heeft u groene handen en wilt u deze vrouw helpen? Neem dan contact op met Jesse Jansen, opbouwwerker bij Forte Welzijn via 06 - 82 61 26 12 of via jesse.jansen@fortewelzijn.nl.

Andere vacatures

Misschien wilt u een maatje voor iemand zijn? Bijvoorbeeld bij Humanitas, Pluryn, of Forte Welzijn. Of zoekt u nog wat anders? Kijk voor meer vacatures en mogelijkheden op www.geldersehanden.nl/bergendal(externe link). Forte Welzijn gaat graag met u in gesprek. Contactpersoon is Anke Jacobs. Mail naar vspbergendal@fortewelzijn.nl of bel 085 0406066.