Wilt u ook meer bomen of ander groen bij u in de straat en heeft u daar leuke ideeën over? Ga naar www.samenbergendal.nl(externe link) en meld uw idee aan! De bewoners uit de Parachutistenstraat in Groesbeek gingen u al voor.

Vorig jaar wilden inwoners uit de Parachutistenstraat in Groesbeek met het planten van bomen hun straat groener maken. Het begon met een brief aan de bewoners van de Parachutistenstraat met de vraag of ze daar voor waren. Hierna hebben de inwoners de gemeente gevraagd wat was. Na nog wat brieven en een bewonersavond zijn de bomen geplaatst. 

Online platform

Vanaf nu kunt u als inwoner nog sneller en makkelijker uw wens of idee kwijt. We hebben namelijk het platform www.samenbergendal.nl. Wilt u ook uw straat groener maken? Plaats uw initiatief dan op ons platform www.samenbergendal.nl(externe link). En wie weet spreken we elkaar snel, want samen maken we Berg en Dal!

Wethouder Sylvia Fleuren: “Als wij kunnen meewerken aan wensen van inwoners die ook nog uitvoerbaar zijn, dan doen we dat graag. Een boom zorgt onder meer voor schaduw, vogels en een mooi straatbeeld.”