Bespaar energie met EARN-E!

Hoeveel energie gebruik je eigenlijk? Meet je energieverbruik met EARN-E en bespaar! Je kunt EARN-E nu gratis aanschaffen.

De energiemeter en app van EARN-E geven je elk moment van de dag een helder overzicht van je energiegebruik. Met het overzicht en de adviezen kun je direct aan de slag om de energieslurpers in jouw bedrijf aan te pakken. Je kunt EARN-E alleen gebruiken bij een kleinverbruiker stroomaansluiting (tot 3 x 80 ampère).

Voordelen voor jou

  • Bespaar kosten
  • Maak je bedrijf klaar voor de toekomst

Gratis

EARN-E kost normaal € 94,95 exclusief btw. MKB-ondernemers in de gemeente Berg en Dal kunnen EARN-E nu gratis aanschaffen. Er geldt een maximum van 100 meters. Ga je daarna aan de slag met energiebesparende maatregelen? Dan kun je hiervoor een subsidie aanvragen. De subsidie is maximaal 50% van de kosten met een maximum van € 1.000. Voor de btw over de kosten kunt u geen subsidie krijgen.

Slimme meter aanvragen

Met het formulier hieronder kun je de slimme meter aanvragen. Wij sturen jouw aanvraag door naar EARN-E. Zij sturen je de meter toe.

Aanvragen slimme meter

Aanvragen subsidie energiemaatregelen

Ben je er met de slimme meter achter gekomen waar je energie kunt besparen? Weet je welke maatregelen je wilt nemen en heb je daar een offerte voor? Dan kun je met onderstaand formulier subsidie aanvragen. 

Aanvraagformulier Bedrijvig Berg en Dal onderneemt duurzaam

Vragen?

Heb je vragen? Kijk op www.earn-e.com voor meer infomatie. Of neem contact op met de gemeente via bedrijvig@bergendal.nl of via 14024.

Spelregels

Voor deze subsidie is een maximaal bedrag vastgesteld. Wacht niet te lang met aanvragen, want op = op. De spelregels voor deze actie vind je in de Beleidsregels Duurzaamheidsprogramma bedrijven Berg en Dal. De btw over de kosten is niet subsidiabel.

Andere duurzaamheidsacties

Meer acties om duurzaam te ondernemen in de gemeente Berg en Dal vind je op www.bergendal.nl/onderneemtduurzaam.