Slim omgaan met grondstoffen en materialen? De Circulaire Kickstart helpt!

Als je slim omgaat met je grondstoffen en materialen kun je veel geld besparen. En maak je jouw bedrijf toekomstbestendig. De Circulaire Kickstart helpt je daarbij.

De Circulaire Kickstart begint met het helder maken van jouw ambities en jouw grondstofstromen en materiaalstromen. Vervolgens kies je samen de stroom met de grootste uitdaging of de stroom met de meeste mogelijkheden. Je maakt daarvoor een plan en voert dat uit.

Voordelen voor jou

  • Minder kosten
  • Onafhankelijker van leveranciers en schaarse grondstoffen
  • Goed voor de wereld, goed voor je imago

Ben je een Berg en Dalse MKB-ondernemer en wil je gebruik maken van de Circulaire Kickstart? Vraag dan de financiële bijdrage aan. De bijdrage is maximaal 70% van de totale kosten met een maximum van € 4.000. Voor de btw over de kosten kunt u geen subsidie krijgen. Neem voor een offerte contact op met Lentekracht.

Schildersbedrijf Rutten Groep, de Sint Maartenskliniek en Oregional gingen je al voor.

Interesse of vragen?

Heb je interesse? Neem dan contact op met Lentekracht en vermeld dat het om deze actie gaat. Zij stellen de offerte op en helpen je met de subsidieaanvraag. Contactpersoon bij Lentekracht is Koen Vrielink. U bereikt hem via koen@lentekracht.com of 06 21 48 52 46.

Subsidie aanvragen

Met de knop hieronder ga je naar het aanvraagformulier. Je kunt het formulier pas gebruiken als je een offerte van Lentekracht hebt. 

Aanvraagformulier Bedrijvig Berg en Dal onderneemt duurzaam(external link)

Spelregels

Voor deze subsidie is een maximaal bedrag vastgesteld. Wacht niet te lang met aanvragen, want op = op. De spelregels voor deze actie vind je in de Beleidsregels Duurzaamheidsprogramma bedrijven Berg en Dal(external link).

Andere duurzaamheidsacties

Meer acties om duurzaam te ondernemen in de gemeente Berg en Dal vind je op www.bergendal.nl/onderneemtduurzaam.