Greendish: een duurzame menukaart en minder voedselverspilling

Wil jij weten waar je kunt verduurzamen? Vraag het Greendish. Je verlaagt je kosten, helpt het milieu en maakt je gasten blij. De gemeente Berg en Dal helpt je.

Greendish leert je waar jij kunt verduurzamen. Je krijgt inzicht in de duurzaamheid van het voedsel dat je aanbiedt. En wat je aan voedsel verspilt. Je kiest daarna zelf waar je je op wilt richten. Greendish helpt je hierbij met kennis, praktische handvatten en gereedschappen.

Normaal kost een scan € 3.250 exclusief btw. Berg en Dalse MKB-ondernemers betalen tot 1 september alleen de btw over dat bedrag. De provincie Gelderland en de gemeente Berg en Dal betalen de rest.

Jouw voordeel

  • Kosten besparen
  • Goed voor de wereld, goed voor je imago
  • Tevreden klanten
  •  Pannenkoekenhuis de Duivelsberg ging je al voor. Zij besparen flink door minder voedsel te verspillen.

Interesse of vragen?

Heb je interesse? Neem dan contact op met Greendish en vermeld dat het om deze actie gaat. Zij stellen de offerte op en helpen je met de subsidieaanvraag. Contactpersoon bij Greendish is Yumi Overbeeke. U bereikt haar via yumi.overbeeke@greendish.com of 06 83144722.

Subsidie aanvragen

Met de knop hieronder ga je naar het aanvraagformulier. Je kunt het formulier pas gebruiken als je een offerte van Greendish hebt. 

Aanvraagformulier Bedrijvig Berg en Dal onderneemt duurzaam(externe link)

Spelregels

Voor deze subsidie is een maximaal bedrag vastgesteld. Wacht niet te lang met aanvragen, want op = op. De spelregels voor deze actie vind je in de Beleidsregels Duurzaamheidsprogramma bedrijven Berg en Dal(externe link).

Andere duurzaamheidsacties

Meer acties om duurzaam te ondernemen in de gemeente Berg en Dal vind je op www.bergendal.nl/onderneemtduurzaam.