Sit & Heat: energiezuinige terrasverwarming  

Bespaar energie, verhoog je omzet, verleng je terrasseizoen en maak je gasten blij. Dat kan allemaal met Sit & Heat kussens. De gemeente Berg en Dal helpt je.

Een Sit & Heat kussen wordt vanzelf warm als je gaat zitten: daar maak je je gasten blij mee. Het verwarmde rug- en zitvlak krijgt stroom via een batterij die makkelijk te verwisselen is. De kussens zijn er in verschillende soorten en op maat met eigen logo en kleur naar wens samen te stellen

Heb je interesse? Berg en Dalse MKB-ondernemers kunnen een financiële bijdrage aanvragen voor de Sit & Heat kussens. De bijdrage is maximaal 50% van het totale bedrag met een maximum van €1.500. Neem voor een offerte contact op met Sit & Heat. Voor de btw over de kosten kunt u geen subsidie krijgen.

Voordelen voor jou

  • Bespaar energiekosten, doe energieslurpende heaters de deur uit
  • Verleng je terrasseizoen
  • Trek meer gasten met duurzaam verwarmde zitplaatsen
  • Goed voor de wereld, goed voor je imago
  • De Duivelsberg en Oortjeshekken gingen je al voor.

Interesse of vragen?

Heb je interesse? Neem dan contact op met Sit & Heat en vermeld dat het om deze actie gaat. Zij stellen de offerte op en helpen je met de subsidieaanvraag. Contactpersoon bij Sit & Heat is Jessie van Wagenberg. U bereikt haar via bergendal@sitandheat.com of via 024 34 30 415.

Subsidie aanvragen

Met de knop hieronder ga je naar het aanvraagformulier. Je kunt het formulier pas gebruiken als je een offerte van Sit & Heat hebt. 

Aanvraagformulier Bedrijvig Berg en Dal onderneemt duurzaam(externe link)

Spelregels

Voor deze subsidie is een maximaal bedrag vastgesteld. Wacht niet te lang met aanvragen, want op = op. De spelregels voor deze actie vind je in de Beleidsregels Duurzaamheidsprogramma bedrijven Berg en Dal(externe link).

Andere duurzaamheidsacties

Meer acties om duurzaam te ondernemen in de gemeente Berg en Dal vind je op www.bergendal.nl/onderneemtduurzaam.